Alle priser på Preppamat.no er opplyst inkludert mva.

Alle priser på Preppamat.no er oppgitt i NOK.

Fraktpriser

Ukedager 08-15.00

Myre sentrum og Sommarøya 08-15.00 – 99kr under 10 porsjoner – fri frakt fra 10 porsjoner eller mer.

Sørvågen, Alsvåg, Staven, Øvergård 08-15.00 – 199kr

Andre steder følger priser for ettermiddag, kveld og helg

Ettermiddag, kveld og helg

Myre sentrum og sommarøya – 299kr

Sørvågen, Alsvåg, Staven, Øvergård – 349kr

Nyksund, Strengelvåg, Stø, Gisløya, Steinlandsfjorden frem til Frøskelandsfjellet, Lifjorden – 399kr

Fra Frøskeland til Sortland sentrum og sentrumsnære områder av Sortland – 799kr

Levering i Bø kommune, Hadsel kommune og Andøy kommune (ikke lenger enn Risøyhamn) og områder av Sortland kommune lenger vekk fra Myre enn sentrumsområdene – 899kr da ved kjøp av min. 20 porsjoner eller 15 porsjoner + dessert – ved mindre grupper tar vi 1599kr i frakt i disse områdene

Kjøpsbetingelser catering

  • Ved bestilling av catering herunder kategoriene lunsj, overtidsmat, middager, tapas-koldtbord-fingermat, dessert samt sesongkategorier må det sendes en forespørsel til PREPP pr. tlf, sms eller mail for å sjekke ledig kapasitet på aktuelt tidspunkt.
  • Det er faste tillegg pr. porsjon på Norges offisielle helligdagsaftener, høytids og helligdager på 20kr. pr. porsjon
  • Det er faste minimums bestillinger på de ulike varekategoriene som opplyses om nederst på hver meny.
  • På søndager og bevegelige helligdager er det minimumsbestilling på 20 porsjoner på alle menyer pga. økte lønnskostnader. Unntak på oppsatte konfirmasjonssøndager.
  • Det gjelder egne minimums bestillinger til Hadsel, Bø og Andøy kommune. Her leverer vi min. 20 porsjoner eller 15 porsjoner om det bestilles med dessert.
  • Det løper faste satser for levering av mat. Det er mulig å hente maten selv og levere oppvasken på avtalt tidspunkt.
  • Ved valg av frakt inngår det i prisen av Preppamat henter retur emballasje/oppvask dagen derpå eller annen avtalt dag.
  • Vi tilbyr gratis frakt under ulike vilkår som opplyses om under hver kategori eller ved å ta kontakt.
  • Vi tilbyr å levere engangsutstyr til bespisningen for fastsatte stykk priser som kun dekker vår innkjøpskostnad.

Utlån av utstyr og diverse ordninger ved catering

  • Catering mat leveres i pent servering utstyr ment for gjenbruk av porselen, glass, tre, fletta verk med mer skal leveres tilbake/bli henta i samme stand. Viss noe av utstyret mistes eller knuses faktureres kunde for 90% av nypris. Viss noe knuses ved uhell bes kunde ta kontakt for å finne en god løsning.
  • Retur emballasje og utstyr skal stå lett tilgjengelig slik at vi kan hente det på våre planlagte turer.
  • Om det mangler utstyr og vi må hente resten på ny tur tar vi betalt for en halv fraktsats.
  • Mat som er kald kan bli levert opptil 2 timer før bespisning viss det er nødvendig av praktiske grunner.
  • Mat som er varm kan bli levert opptil 1 time før bespisning viss det er nødvendig av praktiske grunner. Maten blir da levert i varmekasser som sørger for tilfredsstillende temperatur helt frem til måltidet skal inntas.
  • Maten levers i engangsemballasje eller flerbruksmaterialer avhengig av hva slags kategori maten faller inn under.
  • Ved levering av catering mat er PREPPAMAT ikke ansvarlig for å sette frem mat på buffe eller hjelpe noe til med servering på noen måte siden MVA satsen og pris settingen generelt vil da endre seg. Vi kan imidlertid gi råd om hvordan du best mulig kan servere maten.

Betaling og avbestilling/endring av bestilling

  • Betaling skjer med faktura.
  • Siste frist for å avlyse en bestilling til et planlagt arrangement er 2 uker før planlagt gjennomføring.
  • Bestilt antall kan finjusteres inntil 3 virkedager i forveien for bestilling.
  • Viss spesielle hendelser oppstår som fører til avlysning av bestilt catering mat mindre enn 2 uker før levering bes kunde ta kontakt for å finne en god løsning. Det kan da bli en løsning å kun betale for de varer som eventuelt er bestilt inn og for eventuelle arbeidstimer som er brukt. Ofte er det mulig å avlyse inntil 1 uke i forveien uten at det løper noen kostnader.

Ved klage\reklamasjon

Viss catering menyene til PREPP har mangler i forhold til hva som er beskrevet i menyteksten eller kvaliteten er vesentlig lavere enn hva man normalt kan forvente ved denne type produkter bes kunde rette klage på mail til Post@preppamat.no Klagen behandles og gis svar på snarlig.

Angrerett

På den type produkt og tjeneste som PREPP tilbyr gjelder ikke angreretten.